Professioneel auto ambulance vervoer

Bent u in het bezit gekomen van een voertuig die nog niet op kenteken staat en wilt u deze naar ergens naartoe gebracht hebben? Neem dan contact op met Autotransport Rosa. Wij regelen autotransport voor de beste tarieven en zorgen ervoor dat uw auto zonder schade professioneel wordt vervoerd naar elke plek in Nederland. Wij rijden ook in het weekend en zorgen er ook voor dat uw voertuig verzekerd is wanneer wij het autotransport uitvoeren.

Professionele autotransporteurs

Autotransport is niet zomaar iets dat je even doet. Natuurlijk kan iedereen een auto ambulance huren en een auto erop takelen maar een leek kan nooit de garantie geven dat de wagen niet van de auto ambulance af zal glijden. Wij geven die garantie wel. Daar komt bij dat uw auto ook verzekerd is wanneer deze bij ons op autotransport gaat. Heeft u een voertuig die vervoerd moet worden en wilt u niets aan het toeval overlaten? Laat ons dan het transport regelen voor uw.

auto ambulance

De hele week inclusief weekend paraat

Wij houden er niet van om nee te zeggen of niet bereikbaar te zijn. Daarom zijn wij de hele week bereikbaar inclusief de zaterdag en zondag om uw auto op te halen. Wij zijn bereikbaar van 9 uur in de ochtend tot en met 6 uur in de avond. U krijgt bij ons tijdens uw telefoontje meteen te horen wat de rit kost en wij komen de auto gewoon netjes in het weekend ophalen. Makkelijker autotransport in Doetinchem kunt u niet krijgen.

Informeer nu naar het tarief voor uw rit

Heeft u een auto die vervoerd moet worden per auto ambulance? Neem dan contact met ons op voor een prijs. Wij regelen autotransport in Doetinchem en zorgen ervoor dat uw auto zonder schade op de plek van bestemming komt. U maakt tevens gebruik van het voordeel dat uw voertuig verzekerd is wanneer deze bij ons op de auto ambulance staat.

Geef een reactie