Uw auto per auto-ambulance op vervoer

Heeft u een auto gekocht die nog niet op kenteken staat en wilt u deze naar Wageningen vervoerd hebben? Of heeft u een schade auto die naar een sloopbedrijf gebracht moet worden? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen autotransport in Wageningen en zorgen ervoor dat de wagen veilig en onbeschadigd vanuit Wageningen naar elke locatie in Nederland of vanuit elke locatie in Nederland naar Wageningen gebracht wordt. Wij werken met professionele chauffeurs en regelen ook de verzekering van uw voertuig wanneer deze bij ons op de auto-ambulance staat.

Auto’s transporteren is vakwerk

Autotransport lijkt een klusje dat iedereen kan doen maar dat is het niet. Een voertuig kan nl. van een auto-ambulance afvallen wanneer deze niet goed gezekerd is en tijdens de rit liggen er genoeg gevaren op de weg die de wagen op de auto-ambulance kunnen beschadigen. Wij hebben daarom alleen vakchauffeurs in dienst die weten hoe autotransport professioneel uitgevoerd moet worden. Wanneer u naar autotransport in Wageningen zoekt dan bent u er bij ons altijd zeker van dat alle voorzorgsmaatregelen genomen zijn om schade te voorkomen.

Autotransport Wageningen

Ook in het weekend bereikbaar

Wij begrijpen dat niet iedereen alleen maar tijd heeft op de werkdagen van de week. Daarom zijn wij ook in het weekend op zaterdag en zondag bereikbaar. U kunt ons dagelijks bereiken vanaf 9 uur in de ochtend tot en met 6 uur in de avond. Wij regelen autotransport zelfs ook op zaterdag en zondag en brengen de auto naar elke locatie in Nederland waar u dat wenst. Een betere oplossing voor autotransport in Wageningen kunt u zich niet bedenken.

Boek nu het transport voor uw auto

Zoekt u een bedrijf dat uw auto naar of vanuit Wageningen kan transporteren naar elke locatie in Nederland? Neem dan contact op met ons. Wij verzorgen autotransport in Wageningen en garanderen u dat de wagen onbeschadigd op de plek van bestemming zal komen.

Geef een reactie