Uw voertuig veilig naar uw bestemming

Heeft u een auto die niet kan of mag rijden en zoekt u een bedrijf die deze auto veilig en goedkoop kan transporteren naar elke gewenste bestemming in Nederland? Neem dan contact op met Autotransport Rosa. Wij verzorgen autotransport in Arnhem en zorgen ervoor dat uw auto veilig op onze auto-ambulance wordt opgeladen en vervoeren de auto voor u naar elke gewenste plek vanuit Arnhem in Nederland. Uw auto is bij ons verzekerd wanneer wij deze transporteren en onze medewerkers zijn vakmensen die weten hoe een auto veilig op onze auto-ambulance geplaatst moet worden.

Het lijkt gemakkelijk maar dat is het niet

Velen denken dat autotransport eenvoudig is maar dat is het niet. U wilt nl. niet dat uw wagen tijdens het transport van de auto-ambulance afvalt. En tevens wilt u ook niet dat uw auto beschadigd wordt tijdens de rit. Autotransportrosa zorgt ervoor dat de voertuig zonder schade aan zal komen op de plaats van bestemming. Wij halen uw auto op in Arnhem of vervoeren hem naar de stad met een chauffeur die minimaal 7 ervaring heeft.

Autotransport Arnhem

Zo flexibel als het maar kan

Wij bieden graag een zo groot mogelijke flexibiliteit voor autotransport aan. Want wij vinden dat een auto op elk uur van de dag op transport moet kunnen. Wij zijn daarom de hele week inclusief zaterdag en zondag tussen negen uur en zes uur ’s avonds bereikbaar. Wij bieden u dus ook graag autotransport in het weekend aan.

Voor elke auto geschikt

Wij bieden autotransport in Arnhem aan voor elk type personenwagen. Het maakt ons niet uit welk merk u heeft en welk model. Wij hebben de auto-ambulance tot onze beschikking die alle merken en modellen kan vervoeren.

Neem contact met ons op

Zoekt u autotransport in Arnhem? Neem dan contact op voor een duidelijke prijsopgave voor het transport van uw wagen. Wij brengen de auto overal naar toe in Nederland of halen het voertuig overal in Nederland op om deze naar Arnhem toe te transporteren.

Geef een reactie