Uw auto veilig op transport

Heeft u de beschikking over een auto die niet meer kan rijden of die zonder kenteken naar Nijmegen of vanuit Nijmegen vervoert moet worden? Neem dan contact op met Autotransport Rosa. Wij verzorgen autotransport in Nijmegen en brengen de auto of halen de auto op in elke plaats in Nederland. Wij werken met chauffeurs die minimaal 7 jaar ervaring hebben in het transporten van auto’s met een auto-ambulance en u krijgt van ons vooraf een duidelijke prijsopgave voor de rit die wij voor u uitvoeren. Uw voertuig is tevens verzekerd bij ons wanneer deze op transport gaat.

Autotransport is vakwerk

Het lijkt gemakkelijk om even een auto van A naar B te transporteren maar dat is het niet. U wilt immers niet dat uw auto tijdens het transport opeens ergens in de berm ligt omdat de chauffeur de auto niet goed gezekerd heeft. wij werken daarom alleen met ervaren chauffeurs die al enige jaren ervaring hebben in het omgaan met een auto-ambulance. Wij houden er nl. niet van om auto’s uit de berm te slepen die daarin terecht gekomen zijn door foutjes van ons. Zoekt u dus autotransport in Nijmegen dan bent u er bij ons zeker van dat deze foutjes niet gemaakt worden.

Autotransport Nijmegen

De hele week bereikbaar

Wij geven graag een goede service omdat een auto niet aan u vraagt wanneer het gelegen komt dat deze even op autotransport kan. Daarom zijn wij het bedrijf voor autotransport in Nijmegen dat de hele week overdag bereikbaar is. U kunt ons dus gerust op een zaterdag of zondag opbellen voor een rit. Wij zijn bereikbaar van negen uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds.

Bestel nu het transport voor uw auto

Heeft u een wagen die niet kan rijden omdat er nog geen kenteken op zit? Of omdat de auto schade heeft? Neem dan contact op met ons. Wij verzorgen autotransport in Nijmegen voor de laagste tarieven en zorgen ervoor dat uw voertuig overal in Nederland wordt opgehaald en naar Nijmegen wordt gebracht en vice versa.

Geef een reactie