Uw auto veilig op de auto-ambulance

Heeft u een auto die niet de weg op mag vanwege gebreken? Of heeft u een voertuig gekocht die nog niet op kenteken staat en die naar Apeldoorn vervoerd moet worden? Autotransport Rosa verzorgd autotransport in Apeldoorn en zorgt ervoor dat uw auto in Apeldoorn wordt opgehaald of wordt afgeleverd. Uw auto is bij ons verzekerd wanneer deze op transport gaat en onze chauffeurs hebben minimaal 7 jaar ervaring alvorens wij ze het werk toevertrouwen om uw wagen over de weg te transporteren.

Wij zijn professionals

Wij zijn niet zomaar een beginneling in het transporteren van auto’s op een auto-ambulance. Noch wij, noch u zit er op te wachten dat de auto schade oploopt tijdens het transport of erger nog, niemand zit te wachten op een auto die van een auto-ambulance af is gegleden. Wanneer onze chauffeurs de wagen komen ophalen of brengen kunt u ervan verzekerd zijn dat alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de auto veilig op de transport te zetten. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor autotransport in Apeldoorn dan bent u bij ons altijd aan het goede adres.

Autotransport Apeldoorn

De hele week beschikbaar

Wij zijn ons ervan bewust dat een voertuig ook vaak in het weekend opgehaald moet worden. Daarom zijn we dan ook de hele week bereikbaar inclusief de zaterdag en zondag. Wij zijn bereikbaar van 9 uur in de ochtend tot en met 6 uur in de avond en halen uw voertuig ook op die dag op in Apeldoorn indien u dat wenst. Een beter bedrijf voor autotransport in Apeldoorn kunt u zich niet wensen.

Bestel nu uw autotransport

Zoekt u autotransport in Apeldoorn voor een redelijk tarief? Neem dan de telefoon op of vul het formulier in op onze website. Wij geven u dan een prijsopgave voor het transport van uw auto en wij zorgen ervoor dat uw wagen veilig en onbeschadigd opgehaald en afgeleverd wordt.

Geef een reactie