Uw auto op de auto-ambulance

Zoekt u een bedrijf dat autotransport in Duiven kan regelen omdat u een auto heeft die de weg niet op mag vanwege schade of het ontbreken van een kenteken? Neem dan contact op met Autotransport Rosa voor een transport van uw auto zonder schade voor de beste tarieven. Wij halen uw auto op in Duiven en leveren de auto af op de gewenste locatie of wij halen de wagen op vanaf elke gewenste plaats in Nederland om deze vervolgens bij u af te leveren in Duiven. Wij verzekeren uw voertuig tijdens het transport en wij zijn de hele week beschikbaar van maandag tot en met zondag.

Wij zijn echte professionele vervoerders

Autotransport Rosa is niet zomaar een transportbedrijf. Wij zijn het bedrijf voor transport in Duiven dat een wagen professioneel kan vervoeren waarbij de mogelijkheid tot schade aan de auto minimaal is. Iedereen kan natuurlijk een auto op een auto-ambulance takelen maar niet iedereen kan garanderen dat het voertuig echt veilig op de takelwagen staat. Wij geven die garantie wel zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto simpelweg niet van de auto-ambulance af zal glijden tijdens het transport.

Autotransport Duiven

Wij rijden ook in het weekend

Auto’s vragen niet aan u wanneer het gelegen komt wanneer ze stuk kunnen gaan. Daarom bieden wij het transport ook aan in het weekend in Duiven. U kunt ons vanaf maandag tot en met zondag bereiken vanaf 9 uur in de ochtend tot en met 6 uur in de avond om het autotransport voor uw auto naar of vanaf Duiven te regelen.

Informeer nu naar uw autotransport

Zoekt u autotransport in Duiven? Doe dat niet langer en neem contact op met ons voor een geheel vrijblijvende prijs voor uw rit. Wij zorgen ervoor dat het voertuig opgehaald wordt en schadevrij wordt afgeleverd op de plaats van bestemming.

Geef een reactie