Uw auto veilig vervoerd

Heeft uw voertuig schade opgelopen en wilt u deze zelf laten vervoeren nar Velp? Of heeft u een auto op de kop getikt die u naar Velp wilt laten vervoeren door een specialist in autotransport? Neem dan contact op met ons op voor een professioneel en veilig transport van uw voertuig zonder schade. Wij leveren autotransport in Velp en halen de wagen op vanaf elke locatie in Nederland en bezorgen de auto op elke plaats waar u dat maar wilt. Wij gebruiken alleen chauffeurs die al minimaal 7 jaar ervaring hebben met autotransport en verzekeren uw voertuig wanneer wij deze bij ons op de takelwagen krijgen.

De echte vaktransporteurs van auto’s

Een auto van Velp naar een andere plaats brengen lijkt gemakkelijk maar is het niet. Natuurlijk kan iedereen het wel voor elkaar krijgen om een auto op een auto-ambulance te krijgen maar de vraag is of men kan garanderen dat de auto goed gezekerd op de takelwagen staat. Autotransport Rosa kan dat als bedrijf dat autotransport in Velp verzorgt wel garanderen. Laat het transport van uw auto daarom over aan een specialist.

Autotransport Velp

Ook in de weekenden beschikbaar

Wanneer uw voertuig schade oploopt dan vraagt deze niet wanneer dat eventueel voor u gelegen komt. Wij beseffen dat maar al te goed en daarom bieden wij onze service ook aan in het weekend. Wij zijn ook in Velp als autotransport bedrijf op alle maandagen tot en met zondagen van het jaar beschikbaar om een rit uit te voeren. Bel ons tussen 9 uur ’s ochtends en 6 uur ’s avonds en wij komen de auto voor u ophalen en leveren deze af op de plek die u wenst. Een beter bedrijf voor autotransport in Velp kunt u niet vinden.

Neem contact op om uw rit te boeken

Zoekt u een bedrijf dat autotransport in Velp kan leveren voor de beste tarieven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor een prijs. Wij zorgen er dan voor dat uw voertuig veilig en schadevrij wordt afgeleverd op de plaats die u wenst.

Geef een reactie