De professionals voor autotransport

Heeft u een auto die niet op kenteken staat of schade heeft waardoor er niet mee gereden kan worden? En zoekt u een bedrijf dat transport in Veenendaal kan verzorgen voor uw auto? Neem dan contact op met Autotransport Rosa voor een zorgeloos en veilig transport van uw voertuig. Wij zorgen ervoor dat uw auto zonder schade wordt afgeleverd in Veenendaal en halen de auto op vanuit heel Nederland. En uiteraard kunnen wij ook het autotransport voor u regelen vanuit Veenendaal. Uw voertuig is tevens bij ons verzekerd zodra deze bij ons op de auto-ambulance staat.

De experts in het vervoeren van auto’s

Wij zijn niet zomaar even de eerste de beste die uw auto op de auto-ambulance takelt. Wij zijn professionals die dagelijks niets anders doen dan auto’s transporteren over heel Nederland. Het lijkt gemakkelijk om een auto even op een takelwagen te takelen maar dat is het beslist niet. Want u wilt niet dat uw auto beschadigd raakt tijdens het takelen of de rit zelf. Bij ons heeft u het bedrijf in handen dat autotransport in Veenendaal kan regelen waarbij er zekerheid is dat uw auto niet zal beschadigen.

Autotransport Veenendaal

Ook op zaterdag en zondag bereikbaar

Wij begrijpen dat er situaties kunnen voorkomen dat een auto in het weekend vervoerd moet worden van of naar Veenendaal. Daarom zijn wij ook in het weekend bereikbaar. U kunt ons van maandag tot en met zondag bereiken vanaf 9 uur in de morgen tot en met 6 uur in de avond voor autotransport.

Neem contact op voor meer informatie

Zoekt u een bedrijf dat professioneel autotransport in Veenendaal kan regelen voor de beste tarieven? Neem dan nu contact op met ons voor een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig schadevrij zal arriveren op de plaats van bestemming.

Geef een reactie