Auto laten ophalen door Autotransport Rosa

Heeft u een voertuig staan dat nog niet van een kenteken voorzien is en moet dit voertuig verplaatst worden? Of moet Autotransport Rosa juist zo’n kentekenloos auto ophalen? Voor al uw wensen omtrent autotransport geldt: benader Autotransport Rosa en laat uw opdracht tot in de puntjes afhandelen. Autotransport Rosa heeft een uitstekende staat van dienst, waarbij veiligheid en professionaliteit altijd de topprioriteiten zijn. Eén van onze betrouwbare chauffeurs zal met de autoambulance ook het door u gewenste autotransport tot een goed einde brengen. Wilt u meer weten? Lees dan verder of bel ons direct.

Kies Autotransport Rosa voor zekerheid en veiligheid

auto ophalen in ElstHet verzorgen van auto ophaal dienst is minder eenvoudig dan menigeen denkt. Dit is dan ook iets dat u beter door een specialist kunt laten doen. Een gemiddelde weggebruiker heeft namelijk niet of nauwelijks ervaring met het besturen van zeer bovengemiddeld zware of lange voertuigen. Daarbij komt nog dat het bevestigen van een auto op een autoambulance een zeer secure klus is die niet onvolledig mag worden uitgevoerd. Kortom: een specialist zoals Autotransport Rosa helpt u van heel wat zorgen af. Bovendien is uw voertuig tijdens ons autotransport verzekerd. Wij doen aan auto ophalen voor alle type voertuigen.

Altijd bereikbaar en beschikbaar voor u 

Niet alleen qua veiligheid en betrouwbaarheid is Autotransport Rosa onderscheidend. Wanneer het gaat om bereikbaarheid en flexibiliteit oogsten wij dikwijls ook lovende kritieken. Waarom? Omdat u ons elke dag telefonisch kunt bereiken en doordat wij onze autoambulance op iedere gewenste dag bij u voor de dag laten komen. Bovendien houden wij niet van tegenvallers en onaangename verrassingen achteraf. Dit bewijzen wij door tijdens het eerste contactmoment al zo veel mogelijk duidelijkheid te verschaffen omtrent onder andere de te verwachten kosten. Dat noemen wij pas transparante en heldere communicatie.

Auto ergens laten ophalen? Neem contact op

Beschikt u over een voertuig dat nog geen kenteken heeft? En moeten wij u auto ophalen en naar een bestemming brengen ? Wat uw wensen ook zijn; wanneer u contact opneemt met Autotransport Rosa, dan wordt uw opdracht zo spoedig en veilig mogelijk tot een goed einde gebracht. Bel ons elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur via 06-28064196. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier op onze website of per e-mail: [email protected]. Geef uw opdracht door, zodat wij het door u gewenste autotransport zo zorgvuldig mogelijk met onze autoambulance uitvoeren.