Auto laten slepen door Autotransport Rosa

Heeft u een auto staan zonder kenteken en moet deze naar een bepaalde plaats worden gebracht? Ongeacht de reden van de wens van het autotransport, wij bij Autotransport Rosa zorgen voor een rimpelloze afhandeling van het auto slepen. Wij staan immers bekend om onze professionele en veilige wijze van autotransport. Eén van onze specialistische chauffeurs bevestigt secuur uw voertuig op de autoambulance en brengt dit wanneer u maar wilt naar de gewenste bestemming. Voor meer informatie, lees verder of neem contact op.

Autotransport Rosa: zekerheid en veiligheid voorop

auto slepen in ZutphenEen gedegen uitvoering van auto slepen is een taak die niet onderschat mag worden. Een doorsnee weggebruiker beschikt namelijk niet of nauwelijks over ervaring met het besturen van buitengewoon zware of lange voertuigen. Verder is ook bij het bevestigen van het voertuig op de autoambulance de nodige expertise gewenst. U moet er immers niet aan denken dat het te transporteren voertuig tijdens de rit van de autoambulance afglijdt. We kunnen daarom gerust stellen dat u een autotransport het best kunt overlaten aan een expert. Schakel Autotransport Rosa in voor uw opdracht. Uw voertuig is dan tijdens de rit ook nog eens verzekerd. Autotransport Rosa is mede daardoor de veiligste keuze voor uw autotransport.

Flexibel in dienstverlening en bereikbaarheid

Autotransport Rosa onderscheidt zich door het meegaande karakter in zowel de dienstverlening als de bereikbaarheid. Dat betekent dat wij ook in het weekend telefonisch bereikbaar zijn. Bovendien voeren wij desgewenst op zaterdag en zondag transportopdrachten met onze autoambulance voor u uit. Bij al onze activiteiten mag een heldere en transparante communicatie niet ontbreken, vinden wij. Daarom geven wij u altijd al tijdens het eerste contactmoment een inschatting van bijvoorbeeld de te verwachten kosten. Bij uw klus zult u dus geen onaangename verrassingen achteraf ervaren.

Neem contact op voor uw transportopdracht

Heeft u een voertuig dat nog niet op kenteken staat en moet dit verplaatst worden ? Neem dan contact op met de specialisten van Autotransport Rosa door te bellen naar 06-28064196. Zeven dagen per week zijn wij te bereiken van 9.00 tot 18.00 uur. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen ([email protected]) of ons online contactformulier invullen. Laat ons uw wensen weten, zodat wij met onze autoambulance het door u gewenste autotransport  zo goed mogelijk uitvoeren.